Lavinia Pîrva a explicat într-o postare făcută pe Instagram care a fost motivul din spatele deciziei de a nu purta verigheta în acel moment. Conform celor spuse de ea, gestul a fost menit să reducă riscul de contaminare cu infamul coronavirus și nu este vorba despre nicio despărțire de Ștefan Bănică.

Acest lucru este în conforminate cu recomandările medicilor, care ne recomandă să nu purtăm inele, brățări, lanțuri sau alte bijuterii în această perioadă deoarece îngreunează precesul de dezinfecare a zonelor pe care sunt purtate.

Mesajul postat de Lavinia Pîrva

„Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de „surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?

Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!”, a transmis Lavinia Pîrva pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)