Lavinia Pîrva a apelat la o procedură de remodelare corporală

La 38 de ani și după o naștere, Lavinia Pîrva arată mai bine ca la 20! Cu toate acestea, cântăreața a simțit nevoia să mai apeleze la o procedură estetică, pentru a obține aspectul dorit de ea. În 2018, a devenit mama unui băiețel, iar în timpul sarcinii a luat multe kilograme, din cauza retenției de apă. Deși a reușit să scape de ele, soția lui Ștefan Bănică Junior a apelat la o procedură de remodelare corporală, iar rezultatele, spune ea, se văd deja după doar trei săptămâni.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?”, a spus ea pe Instagram.

Cântăreața are un stil de viață ordonat și sănătos

În 2020, Lavinia Pîrva și-a pus silicoane, după care a apelat la remodelarea buzelor. Dar artista nu se rezumă numai la operații estetice pentru a arăta bine. Aceasta are o alimentație foarte sănătoasă și face mult sport.

„Am început săptămâna în forță, ocupându-mă de mine. Hello, iată-mă în sala de pilates, m-am reîntors la marea mea dragoste. Pilates-ul mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport”, a spus ea, tot pe Instagram.

Ce operații estetice are Lavinia Pîrva

Lavinia Pârva a devenit cunoscută publicului în urmă cu 23 de ani. În 2000, a câștigat titlul de Miss Timișoara, iar în 2001 a ieșit Miss Litoral. Cu toate acestea, nu era mulțumită de aspectul ei, așa că a apelat la ajutorul medicului estetician. La acea vreme, făcea parte din trupa Spicy, alături de Doinița Veleanu.

Între timp, cântăreața și-a făcut intervenții la nivelul nasului și al buzelor. În anul 2017, s-a măritat cu Ștefan Bănică Junior, iar în 2018 a adus pe lume primul lor copil, un băiețel.