Lavinia Pîrva se descurcă foarte bine

Celebrul cuplu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se poate considera fericit. Cei doi sunt mândri de băiețelul lor de 4 ani, Alexandru, de creșterea căruia s-au ocupat personal. Lavinia nu a dorit să angajeze o bonă, preferând să dedice ultimii ani creșterii și educației celui mic.

În ceea ce privește un al doilea copil însă, Lavina Pîrva spunea în urmă cu ceva vreme că nu crede că s-ar putea descurca.

Acum însă, artista a decis să revină la pasiunea ei, muzica și reușește să împace foarte bine viața personală cu cea profesională, fără a avea mereu un ajutor.

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez.

Am terminat piesele noului proiect, urmează să filmez videoclipuri la toate piesele. Este destul de mult de muncă. Concerte multe în sensul acesta, muzica balcanică a prins foarte bine. Și vacanță. Abia aștept”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Unica.ro.

Mama cântăreței o mai ajută uneori

Totuși, mama cântăreței o mai ajută atunci când ea este ocupată și trebuie să meargă la concerte, dar nu întotdeauna, pentru că nici ei nu-i place să fie mult timp departe de cel mic. Alexandru s-a obișnuit cu situația și înțelege că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trebuie să meargă la serviciu, iar bunica îi este alături.

Cu toate acestea, cântăreața mărturisește că pe măsură ce copilul va crește, crede că vor reuși să se descurce singuri.

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el.

Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor-ușor, ne vom descurca singurei”, a mai adăugat cântăreața.