Mai mulți bani pentru fiecare PET cu sigla SGR

În încercarea de a promova reciclarea și de a încuraja un comportament mai responsabil față de mediu, Auchan lansează o inițiativă inovatoare menită să recompenseze clienții pentru eforturile lor de a recicla ambalajele. Retailerul oferă un bonus de 10 bani pentru fiecare ambalaj reciclat, indiferent de cantitate, pentru toți clienții care folosesc cardul de fidelitate al Auchan. Această ofertă este disponibilă pe o perioadă de patru luni și își propune să încurajeze reciclarea activă a ambalajelor și să promoveze un stil de viață sustenabil.

Stimulente pentru reciclare

Până pe 15 septembrie, clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele de colectare din magazine vor primi un bonus de 0,5 lei pentru fiecare ambalaj reciclat, valabil timp de 12 luni. În plus, pentru ambalajele marcate cu simbolul „Ambalaj cu garanție”, Auchan va oferi un bonus suplimentar de 0,1 lei sub formă de voucher de fidelitate, disponibil în aplicația Auchan. Un aspect deosebit este faptul că nu există o limită privind cantitatea de ambalaje reciclate pentru a beneficia de acest bonus suplimentar.

Consumul responsabil

Toate magazinele Auchan sunt echipate cu aparate de colectare și reciclare a ambalajelor PET, sticlă și aluminiu. Încurajând clienții să adopte un comportament de consum responsabil, Auchan dorește să contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reciclarea activă a ambalajelor și reducerea deșeurilor.

Angajamentul pentru un mediu mai curat

Corina Dospinoiu, Directorul de Sustenabilitate al Auchan Retail România, a subliniat importanța angajamentului companiei față de mediu și față de clienți. Ea a explicat că Auchan își răsplătește clienții fideli cu beneficii suplimentare, încurajând reciclarea ambalajelor cu simbolul „Ambalaj cu Garanție”.

Dospinoiu a menționat că și clienții au fost receptivi la inițiativele de mediu ale Auchan, inclusiv proiectul SGR, demonstrând astfel conștientizarea lor cu privire la importanța protejării mediului înconjurător. Ea a încurajat clienții să se alăture eforturilor de reciclare pentru a contribui la un mediu mai curat și mai sustenabil pentru toți.

„Răsplătim cu fiecare ocazie clienții fideli cu extra beneficii, iar prin acest bonus ne dorim să încurajăm și mai mult reciclarea ambalajelor cu simbolul Ambalaj cu Garanție. Clienții noștri au înțeles încă înainte de lansarea oficială a proiectului, o dată cu inițiativa noastră SGR înainte de SGR, cât de vital este să contribuim împreună la un mediu mai curat pentru noi toți și îi așteptăm în continuare în număr cât mai mare să recicleze”, a declarat Corina Dospinoiu.