Potrivit datelor companiei, anul acesta  portofoliul a fost completat cu două noi achiziții: Prompt URG – serviciul de ambulanță privată și îngrijire la domiciliu și laboratorul Santomar OncoDiagnostic – liderul local pe zona de anatomie patologică și citologie.

De asemenea, la începutul anului viitor va inaugura și primul spital privat cu servicii integrate din regiune, care va deservi și pacienții din județele limitrofe. Valoarea totală a acestui proiect de dezvoltare va fi de 15 milioane de euro. Compania este prezentă pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca încă de la începutul anului 2008 și a raportat creșteri constante de la an la an.

Anul trecut, medicii Regina Maria Cluj au acordat peste 210.000 consultații și au efectuat peste 420.000 de analize de laborator – ambele segmente înregistrând creșteri semestriale, dar și anuale.

La nivel local, furnizorul medical are peste 300 de angajați, dintre care peste 150 sunt medici ce acoperă 32 de specialități medicale. În 2016, 150.000 de pacienți au trecut pragul policlinicilor din oraș. Pe zona corporate, compania are în portofoliu 30.000 de abonamente medicale oferite angajaților din zonă.