Compania de audit, asistenţă fiscală şi consultanţă KPMG România anunţă numirea a  doi noi parteneri începând cu 1 octombrie 2009.

Astfel, Ramona Jurubiţă a fost numităTax Partner, Coordonator al echipei de Impozite Indirecte. În calitate de coordonator al serviciilor de Impozite Indirecte din cadrul KPMG România, Ramona asigură consultanţă clienţilor cu privire la legislaţia complexă şi în continuă schimbare referitoare la TVA şi accize.

Jurubiţă lucrează în domeniul consultanţei fiscale din 1999, când s-a angajat la KPMG Romania imediat după ce a absolvit Academia de Studii Economice. Intre 2003 şi 2006 a lucrat în calitate de tax manager pentru o companie multinaţională din domeniul bunurilor de larg consum, după care a revenit la KPMG în 2006 .

De asemenea, Cezar Furtuna a fost numit în funcţia de Audit Partner. Acesta are o experienţă de 10 ani în practica de audit din cadrul departamentului Servicii Financiare al KPMG Romania  Cezar s-a angajat la KPMG în România imediat după ce a absolvit studiile, în 1998. A dobândit o vastă experienţă în servicii de audit furnizate clienţilor dintr-o largă gamă de sectoare, incluzând bănci, companii de leasing, societăţi de credit ipotecar, societăţi specializate în credite de consum, fonduri de investiţii şi societăţi de servicii de investiţii financiare. 

„Aceste noi numiri demonstrează angajamentul nostru de a dezvolta în permanenţă oamenii şi serviciile oferite clienţilor. Ramona şi Cezar au crescut odată cu KPMG Romania, muncind pentru a ajunge in acest rol”, a declarat Şerban Toader, Senior Partner al KPMG Romania

KPMG este o reţea globală de firme profesionale care furnizează servicii de audit, asistenţă fiscală şi consultanţă care îşi desfăşoară activitatea în 140 de ţări şi are 135.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume.

KPMG Romania îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent are peste 600 de angajaţi şi partneri, atât români cât şi expaţi.