Klaus Iohannis a semnat decretele! A scos-o la pensie imediat. Pe cine a eliberat din funcție

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a semnat  vineri, 20 august 2021 un decret de eliberare din funcția de procuror la Parchetul de pe Judecătoria Lugoj a doamnei Monica-Ana Pop. Eeliberarea sa din funcție vine în contextul în care aceasta și-a depus cererea de pensionare.

Sursa anterior citată informează că șeful statului a semnat și un decret privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Nae Florea din Ministerul Apărării Naționale. Acesta va fi trecut în rezervă începând cu 31 august 2020.

Președintele i-a decorat pe sportivii medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Astfel, în semn de apreciere pentru realizările deosebite obținute în întreaga sa carieră dedicată sportului de performanță, pentru talentul, dăruirea și profesionalismul dovedite promovând excelența școlii românești de scrimă, reconfirmată prin rezultatul obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler doamnei Popescu Ana Maria Florentina.

De asemenea, în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, pentru talentul, dăruirea și profesionalismul dovedite promovând excelența școlii românești de canotaj pe plan internațional, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Sportiv” clasa I doamnei Bodnar Nicoleta Ancuța și doamnei Radiş Simona Geanina.

Totodată, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, pentru talentul, dăruirea și profesionalismul dovedite promovând excelența școlii românești de canotaj pe plan internațional, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a II-a domnului Berariu Ștefan Constantin, domnului Cozmiuc Marius Vasile, domnului Pascari Cosmin, domnului Semciuc Mugurel Vasile, domnului Tudosă Ciprian și domnului Ţigănescu Mihăiță Vasile.