Cu astfel de produse poți realiza diferite tehnici ale manichiurii și în orice culoare preferată. Unghiile la modă sunt decorate cu inscripții, logo-uri și monograme. Imaginile cu fluturi și păsări, gândaci și insecte sunt populare. În acest sezon, manichiura la modă este realizată cu un design diferit, nu numai pe fiecare mână, ci și pe fiecare unghie individual. Cel mai popular exemplu este manichiura cu unghii multicolore, dar pe lângă aceasta, poți realiza un design unic și inimitabil pentru fiecare deget separat, cu condiția de a avea un kit oja semipermanenta. Noutățile sunt prezentate cu un număr diferit de accesorii, pentru a realiza manichiura în tendințe. Un kit ojă semipermanentă poate surprinde orice fashionistă.

Kit ojă semipermanentă pentru unghii scurte, pătrate, ovale

O manichiură elegantă și confortabilă pentru unghiile scurte, nu poate fi mai puțin frumoasă și spectaculoasă ca pe unghiile lungi. Designul la modă al unghiilor scurte implică utilizarea de modele sofisticate și decor elegant. Unghiile scurte la modă, în culori pastelate delicate de ojă semipermanentă și desene drăguțe arată deosebit de elegant. Într-un kit ojă semipermanentă poți găsi și culori pastelate. Fără îndoială hit-ul sezonului sunt unghiile pătrate, și anume un pătrat clar cu colțurile rotunjite. Dar designul pe unghiile pătrate poate fi folosit foarte diferit – minimalist, desen pe degetul mare, abstractizare și geometrie, inscripții și, desigur, tatuaj. Dacă te întrebi cum ai putea realiza o astfel de manichiură, poți afla că se poate realiza cu un kit ojă semipermanentă care conține nu numai diferite culori de ojă semipermanentă, ci și tatuaje, o lampă UV/Led, set de pile, base coat, top coat, bețișoare portocal, șervețele fără scame și multe altele. 

Kit ojă semipermanentă – Opțiuni de design

Un clasic care nu se demodează și este popular, este manichiura ovală. Această formă de unghii arată blând și feminină, iar lungimea poate fi aleasă cea mai convenabilă pentru tine. Este recomandabil să alegi un kit ojă semipermanentă care conține și decoruri pentru unghiile ovale lăptoase, precum și tatuaje pentru a face manichiura strălucitoare, cu un finisaj strălucitor texturat. Liliac la modă, pudrat, lăptos, piersic, verde deschis, măsliniu, bej și nud vor ajuta la crearea unei manichiuri blânde la modă în 2023. Această tendință se realizează în designul diferitelor unghii, cu modele florale delicate, ce completează perfect paleta calmă de nuanțe de pe unghii. Designul strălucitor al unghiilor în noul sezon poate fi realizat nu numai vara, ci pe tot parcursul anului. 

Dungile strălucitoare, punctele, cercurile, picăturile, stropii și petele de pe unghii arată elegant și la modă. Pentru accente luminoase, un substrat de culoare calm și neutru este cel mai potrivit. Desigur că poți realiza toate acestea pe oja semipermanentă, dar ai nevoie de un kit ojă semipermanentă pentru a avea toate instrumentele la îndemână. Un kit ojă semipermanentă nu este limitat, ci este realizat pentru diferite bugete și pentru diferite manichiuri, care pot fi în nuanțe nude, strălucitoare, ombre, nuanțe tari, nuanțe închise de negru și bleumarin, nuanțe deschise și multe altele.