DataTraveler HyperX 3.0 a fost creat pentru pasionaţii de jocuri şi tehnologie. Viteza şi capacitatea de stocare sporite le permit utilizatorilor să stocheze rapid informaţiile.

Arhitectura pe opt canale oferă suport pentru transferuri de date la o viteză de până la 225MB/s pentru citire şi 135MB/s scriere. În acest fel utilizatorii pot economisi timp, de obicei folosit pentru deschiderea, editarea şi copierea fişierelor şi aplicaţiilor între mai multe dispositive. Viteza de scriere rapidă le permite utilizatorilor să lucreze cu fişiere sau aplicaţii mari direct pe USB, fără problema de performanţă.  

“Entuziaştii cunosc că HyperX este alegerea pentru împătimiţii de overclocking şi utlizatorii care au nevoie de cea mai bună performanţă,” declară Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. “Noul DataTraveler HyperX 3.0 continuă această tradiţie. Oferind cea mai rapidă viteză şi capacitate, acest dispozitiv de stocare este soluţia perfectă pentru utilizatorii care au nevoie de o performanţă sporită pentru datele lor digitale.

DataTraveler HyperX 3.0 este disponibil în trei variante de capacitate: de 64 GB, 128 GB sau 256 GB. Cel de 256 GB poate stoca 10 discuri Blu-ray (de 25 GB fiecare), 54 DVD-uri (de 4.7 GB fiecare), 48.640 MP3-uri (de 4 MB fiecare) sau 13.473.684 de documente Microsoft Word cu tipuri diferite de formatare şi grafică. DataTraveler HyperX 3.0 are o garanţie de cinci ani.
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/BjsMQRzBfl8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>