KFC angajează personal.

"Echipa KFC caută oameni pe bune, indiferent de vârstă, domeniul lor de activitate sau de experiența anterioară. Toți cei interesați își pot depune CV-ul la [email protected] sau îl pot completa online pe www.kfc.ro/realcv. Mai mult decât atât, oricine poate veni fără CV, direct în restaurante, unde poate completa foaia de tavă transformată într-un CV creativ,  primit odată cu fiecare comandă", se arată în comunicatul companiei.

Pe lângă aspectele standard ale unui CV, aplicanții sunt invitați să completeze și câmpuri precum muzica pe care o ascultă, porecla din liceu, serialele preferate sau numărul de prieteni pe care îl au pe Facebook.

"Ne dorim persoane care vor să lucreze într-o echipă dinamică, care vor să învețe și să avanseze în cadrul companiei, cărora le punem la dispoziție know how-ul acumulat de-a lungul timpului în industria de food. Avem multe povești de succes în companie, în cei aproape 20 de ani de când suntem pe piața din România, povești ale unor oameni care au început pe poziții de entry level și au ajuns în poziții de conducere. Așteptăm următoarea generație care să ne arate că poate ajunge în top”, a declarat Mark Hilton, Business Franchise Consultant, KFC România.

Cei interesați de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucătar, fie că au sau nu experienţă în acest domeniu, compania punându-le la dispoziție traininguri specializate: de la instruire practică în restaurante, realizată de personal autorizat, la training-uri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea le vor facilita integrarea în echipă și îi vor ajuta să cunoască toate atribuțiile jobului pentru care optează.

Lanțul de restaurante oferă o serie de beneficii, precum bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. Un alt plus pentru angajați îl constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).