Economica.net îţi spune ce posturi sunt acum vacante la Kaufland, unde şi până când poţi trimite candidatura la locul de muncă vizat.
Kaufland caută în Caransebeş omul potrivit pentru postul de şef de departament mărfuri alimentare. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul şi are experienţă în domeniu.
Kaufland angajează agenţi locali pentru vânzare publicitate în Craiova, Piteşti, Rîmnicu-Vîlcea, Târgovişte. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B, ai experienţă în vânzările de publicitate şi eşti persuasiv. 30 decembrie e ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post.
Citeşte şi De ce a venit şeful Carrefour în România
La sediul central din Bucureşti, Kaufland anngajează pe postul de specialist resurse umane. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, ştii să operezi în Office şi SAP şi ai cunoştinţe avansate de limba engleză sau germană. Până pe 23 decembrie puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Vezi lista completă a joburilor disponibile la Kaufland în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară pe economica.net