www.classicgaming.com
Un site potrivit pentru jucatorii cu vechime in aceasta activitate. Design reusit, se incarca usor iar informatia poate fi gasita usor.

www.gamehippo.com
Un site ce poate sa te faca sa nu te dezlipesti cateva ore bune de langa calculator. Poti gasi la aceasta locatie jocuri de toate tipurile, de la cele de actiune, la puzzle sau sport. Dispune de un set reusit de legaturi, catre alte site-uri de gen. Ofera peste 700 de jocuri ce pot fi descarcate gratis. Usor de incarcat si de navigat pe acest site.

www.freeloader.com
Dispune cam de aceleasi facilitati ca si site-ul prezentat anterior. Totusi, pentru a avea acces la continut trebuie sa te inregistrezi.

www.gamearchive.com
Site specializat in jocuri de tip „pinball”. Contine si o colectie de jocuri video, precum si un set de legaturi catre alte site-uri de acelasi gen.

www.gamebrew.com
Site specializat in jocuri realizate cu ajutorul programului Java. Poti gasi la aceasta locatie o serie de jocuri extrem de reusite ce pot fi descarcate sau jucate on-line. Nu uita sa le trimiti cateva din aceste jocuri si prietenilor.

https://games.yahoo.com
Unul din cele mai apreciate motoare de cautare din lume dispune de propria sectiune de jocuri. Aici poti gasi jocuri ce pot fi jucate on-line sau de unul singur, precum si o multime de „link-uri” catre alte site-uri de jocuri. Administratorii site-ului ar trebui sa mai lucreze insa un pic la viteza de incarcare a site-ului.

www.ogl.org
Intra in comunitatea jucatorilor on-line. Oferta cuprinde aproape toate tipurile importante de jocuri on-line. Concureaza cu alti jucatori impatimiti de jocurile pe calculator.

www.pokemon.co.uk
Daca esti un fan „Pokemon”, aici poti gasi jocuri cu personajele tale preferate, noutati despre acestea, legaturi catre alte site-uri de gen si multe altele.

www.planetquake.com
Informatii de baza, amanunte sau articole despre unul dintre cele mai populare jocuri de pe Internet.

www.shockwave.com
Un site excelent ce ofera nu numai jocuri, ci si mici filme de desene animate, muzica sau felicitari on-line. Apasa pe „games” si vei vedea sapte sectiuni, fiecare cuprinzand anumite tipuri de jocuri: de actiune, de aventura, sport etc.