Joburile presupun ca angajatul să lucreze în domeniul relații clienți răspunzându-le acestora telefonic, via email sau chat.

Cunoscătorii limbilor spaniolă și engleză pot aplica la un post de specialist în suport tehnic în spaniolă. Firma grecească îi asigură un pachet financiar de relocare, salariul la nivelul pieței, un bonus lunar în funcție de performanțe, training plătit, lecții de limba greacă și alte beneficii și reduceri.

 

Află AICI mai multe detalii despre acest job.

 

Un salariu mai mare îl va primi acel candidat care va reuși să se angajeze pe postul de specialist suport tehnic în limbile poloneză și germană. De asemenea, cunoașterea limbii engleze este obligatorie. Compania oferă, pe lângă bonusuri lunare, în funcție de performanță, și trei extra bonusuri: de Crăciun, de Paște și cu ocazia concediului.

Poți afla de AICI ce condiții mai sunt necesare pentru a te angaja pe această funcție.

 

O leafă bună este oferită și pentru un specialist cunoscător al limbilor norvegiană și engleză.

Poți afla mai multe informații despre acest job de AICI.

 

Totodată, se caută și cunoscători ai limbilor franceză și engleză, pentru care firma asigură biletul de avion, taxiul de la aeroport la hotel și plătește și două săptămâni sejurul la hotel. Pentru familiile cu copii, compania oferă o tabără de vară pentru cei mici. Află AICI mai multe detalii.

 

Dacă știi și alte limbi străine și vrei să vezi toate ofertele de joburi disponibile pentru România din partea companiei grecești Teleperformance Hellas, citește AICI.


Te-ar putea interesa și: