Oportunitățile de muncă în Germania îi vizează pe: instalatori, electricieni, sudori, lăcătuși mecanici, operatori-programatori CNC, prelucrători prin așchiere. Alături de aceste specializări, sunt căutați și muncitorii în construcții precum zugrav, zidar, tapițar, faianțar și parchetar.

Persoanele selectate vor fi angajate cu carte de muncă pe durată nedeterminată pe teritoriul Germaniei, la diverse companii. Contractul de muncă va fi semnat cu o firmă germană de leasing de personal, fiind plătite toate taxele și asigurarea medicală. Concediul este de 24 de zile pe an și se acordă după minim trei luni de muncă.

Conform anunțului de recrutare, postat pe site-ul eJobs.ro, cazarea este asigurată de angajator. Salariile pentru specialiștii enumerați pornesc de la 1.300 de euro net și ajung până la 1.500 euro net, pentru unele specializări, după trei luni de muncă.

Pot participa la concurs vorbitorii de limbă germană la un nivel conversațional care au experiență în domeniu de cel puțin doi-patru ani, în funcție de job. Certificatele sau diplomele de competență profesională constituie un avantaj.

Vezi AICI mai multe detalii despre aceste joburi în Germania și află adresa unde să trimiți CV-ul.