Salariile oferite depășesc în majoritatea cazurilor pragul de 1.500 de euro pe lună. În plus, majoritatea angajatorilor oferă training la începutul colaborării, astfel încât experiența de lucru în domeniu nu este obligatorie.

De exemplu, o firmă de recrutare a scos la concurs 20 de posturi de îngrijitori la domiciliu care doresc să-și construiască o carieră și o nouă viață în Marea Britanie. De asemenea, candidatul ideal vrea să lucreze în domeniul îngrijirii medicale, îi place să ajute oamenii, cunoaște bine limba engleză și acceptă să lucreze în schimburi. Experiența în îngrijiri medicale nu este obligatorie, însă constituie un avantaj.

Jobul constă în oferirea ajutorului în sarcinile cotidiene precum îmbrăcat, spălat, ieșit afară, toaletă, administrarea medicamentelor, luarea meselor. Angajatorul asigură training plătit, suport în găsirea cazării, contract de muncă permanent, cu salariu pornind de la aproximativ 1.600 de euro pe lună, în condițiile în care ora este plătită cu 7,20 lire sterline.

Află AICI mai multe detalii despre acest job în Marea Britanie și aplică acum.

 

 

O altă ofertă de muncă este din partea unei companii de recrutare din țară. Salariul este de 1.900 de lire sterline pe lună, sumă echivalentă cu aproape 2.900 de euro lunar. Pentru angajare, se cere o atitudine potrivită unei persoane care îngrijește bătrâni, limba engleză la un nivel mediu și cazier curat. Experiența nu este necesară, angajatorul oferind training fiecărui candidat. Nu există niciun comision de intermediere. Beneficiile acestui job sunt: contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cazare și masă asigurate, concediu plătit timp de 28 de zile pe an. Majoritatea clienților companiei sunt persoane cu vârste cuprinse între 40 și 90 de ani, cu nevoi speciale (post operatorii, diabet, început de demență, Parkinson etc.

Vezi AICI mai multe informații despre acest job plătit cu aproape 3.000 de euro pe lună și depune CV-ul.

 

 

O altă companie de resurse umane britanică vrea să angajeze 20 de îngrijitori la domiciliu pentru una dintre cele mai mari companii de specialitate din Marea Britanie. Pentru a putea participa la concursul de selecție, trebuie să cunoști limba engleză la un nivel mediu și să deții permisul de conducere categoria B. Experiența reprezintă un avantaj, însă nu este obligatorie. Angajații sunt plătiți cu sume cuprinse între 7.50 și 8,50 lire sterline pe oră, contractul este permanent, pentru 35 de ore pe săptămână. Printre beneficii se numără: transferul gratuit de la aeroport, mașină de serviciu oferită de companie pentru 5 lire pe zi și cazare asigurată pentru 10 lire pe zi. De asemenea, angajatul va avea 28 de zile de concediu pe an.

Află AICI mai multe detalii despre acest job de îngrijitor la domiciliu în Anglia și aplică acum.