Este vorba de jobul de SaaS Operations Architect, ce presupune activitate în domeniul IT/Telecom. Angajatul va fi responsabil cu furnizarea de suport pentru clienții interni și externi pentru rezolvarea incidentelor și pentru diferite cereri de servicii. Printre principalele sale responsabilități se numără: analiza problemelor din cadrul proceselor și identificarea soluțiilor pentru rezolvarea acestora, triajul incidentelor și remedierea lor, identificarea oportunităților de îmbunătățire a serviciilor, rezolvarea rapidă a problemelor, elaborarea de rapoarte etc.

Sunt așteptați să-și depună CV-ul candidații care au Bacalaureatul în științe ale computerului sau în domenii conexe, o experiență de cel puțin doi ani în administrare WebLogic, Tomcat, peste cinci ani de experiență în operațiuni IT sau în relații clienți. De asemenea, candidații trebuie să fie familiarizați cu bazele de date Oracle,/MS SQL, să fie profesioniști în relație cu clienții, să aibă excelente abilități de managementul timpului, să fie foarte organizați și să fie buni comunicatori.

Conform anunțului de recrutare postat pe eJobs.ro, plata este de 30 de dolari pe oră, ceea ce înseamnă 60.000 e dolari pentru 50 de săptămâni, cu 40 de ore lucrate săptămânal.

Vezi AICI mai multe detalii legate de condițiile de selecție și depune-ți CV-ul dacă dorești să obții acest job plătit cu 5.000 de dolari pe lună.