Jobul presupune crearea, gestionarea și răspândirea produsului, crearea de interacțiuni inovative cu utilizatorii în colaborare cu designerii vizuali etc.

Compania este internațională, însă angajatul va lucra din București, full time, cu un progam de 40 de ore pe săptămână, cu salariu de 50 de dolari pe oră, ajungând până la 8.250 de dolari pe lună, conform anunțului de angajare postat pe site-ul eJobs.ro.

Sunt așteptați să-și depună CV-urile candidații cu o experiență de peste trei ani în poziție de management/executive. De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze. Vor fi avantajate persoanele care au absolvit studii în Calculatoare, Matematică, Statistică, Inginerie Electrică sau în domenii conexe.

Totodată, persoanei care va fi selectată îi place să coordoneze echipe și să le inspire, are simțul urgenței, reușind să obțină derularea rapidă a proiectelor, chiar și cu echipe mari, are capacitatea de a lua decizii rapid, este orientată către detalii și caută cele mai eficiente soluții.

După selecția CV-urilor, în a doua etapă, anumite persoane vor fi evaluate și vor fi intervievate.

Vezi AICI ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a obține acest job și unde trebuie să-ți transmiți CV-ul.