Industria în care va activa persoana selectată este IT/Telecom. Responsabilitățile sale vor consta în comunicarea via email cu candidații pentru a le răspunde la întrebări referitoare la companie sau la procesul de angajare, sau pentru a-i motiva să finalizeze procedurile de angajare, o comunicare eficientă cu candidații, îmbunătățirea comunicării prin email, lucrul în echipă etc.

Angajatorul le solicită candidaților experiență anterioară în servicii clienți sau în call center, abilități de folosire a computerului, precum și excelente abilități de comunicare în limba engleză și prin email.

De asemenea, pentru derularea activității, vei avea nevoie de un computer dotat cu microfon și cu internet de mare viteză.

Primul pas în procesul de recrutare este să trimiți CV-ul care să dovedească experiența și abilitățile tale. Apoi, candidații selectați vor fi contactați pentru stabilirea interviurilor și a examinărilor abilităților online.

Află AICI mai multe detalii despre procesul de recrutare pentru jobul de Candidate Success Specialist, plătit cu 2.500 dolari pe lună.