Iulian Bulai, criticat aspru după o gafă făcută pe Facebook: Ce fumați de aveți asemenea halucinații?

Sute de oameni au reacționat dur în urma postării respective, criticându-l pe Iulian Bulai. „Ce treabă are domnul Drulă cu podul ăla? Că n-a întrerupt finanțarea, sau care e meritul lui?”, a scris o persoană în secțiunea de comentarii.

„Conectăm România! Așa arată podul de la Brăila. Așa arată progresul când guvernăm pe bune, chiar dacă sunt multe piedici. Bravo, Cătălin Drulă! Ajungem mai repede la Marea Neagră și la Delta Dunării!”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Cum au reacționat oamenii?

„Ați rezolvat cu Afganistanul ? Comunitatea internațională a răspuns apelului ? Cred că da, din moment ce ați trecut de la Externe la Transporturi”, a scris un om în secțiunea de comentarii.

„Deja devine tragi-comic. Va arogati orice, totul, nu conteaza ca pentru acest proiect specific USRPLUS nu are absolut niciun merit, tot vi-l arogati”, a spus altcineva.

„Mulțumim domnule Bulai pentru Castelul Peleș, pentru Castelul Bran si mai ales pentru Mănăstirile din Bucovina. Știm ca e meritul dvs si al USR. Felicitări! Pana in 2024 speram sa ne duceți si pe Marte. E supralicitat Elon Musk”, a scris ironic altă persoană.

„Amice, matale ești pe ierburi? Prafuri? Pastile? Ce treabă aveți voi cu podul dorit de dobrogeni de zeci de ani și aprobat și finanțat (găsit banii) de pesediști?”, scrie o altă persoană.

„E podul din poveste? S-a dat Harap Alb cu cal cu tot peste cap și podul s-a ridicat într-o noapte? Ce fumați de aveți asemenea halucinații?”, a comentat un alt om.

„Domnul Bulai ar trebui sa conducă toate ministerele. Este pur și simplu prea bun. Este cel mai bun comediant pe care îl cunosc. Îmi rezerv 30 min pe zi sa citesc postările și comentariile. Este tot ce am nevoie sa ma destind”, spune altcineva.

Sursa foto: Facebook