Site-ul isohunt.to este în momentul de față pe locul 8 în topul site-urilor de torrente din lume, conform unei clasificări făcute de  TorrentFreak.

Unul dintre administratorii site-ului a declarat că după ce a fost redeschis, IsoHunt ajunsese intr-o săptămână la 200.000 de unici pe zi, iar în preajma Crăciunului, isohunt.to a atins chiar 500.000 de unici într-o singură zi.

Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente s-a închis

Fondatorul site-ului IsoHunt, Gary Fung, a ajuns la o înţelegere cu studiourile de film americane, iar site-ul s-a închis la finalul lunii octombrie. Reprezentanţii Motion Picture Association of America (MPAA), asociaţia marilor studiouri de film americane, se judecau  cu Gary Fung încă din 2006. Acuzat că încurajează pirateria la scară largă, Fung declara că activităţile sale sunt protejate de legislaţia privind drepturile de autor – Digital Millennium Copyright Act. Înţelegerea din octombrie dintre Fung şi studiourile de film prevedea ca în termen de şapte zile site-ul IsoHunt să fie închis definitiv, împreună cu alte trei domenii Podtropolis, TorrentBox şi Edtk-it.com, care redirecţionau utilizatorii către site-ul de torrente. De asemenea, Fung  trebuia să plătească daune de 110 milioane de dolari. Chris Dodd, şeful MPAA, a declarat că această decizie trimite un mesaj important celor care vor să îşi construiască afaceri care încală legea drepturilor de autor.

Fung a scris pe site un mesaj în care explică decizia de închidere a site-ului. "Sunt trist, am luptat, am terminat cursa, am fost fidel. 10,5 ani, a fost o călătorie lungă". În 2009, un judecător a decis ca site-ul să fie închis, însă acesta a continuat să opereze, serverele fiind mutate în Canada. În final, isoHunt a fost închis definitiv pe 23 octombrie 2013.