Persoanele care vor fi selectate vor lucra în una dintre locațiile disponibile din Irlanda, majoritatea fiind situate în apropiere de Dublin, celelalte fiind foarte aproape de Oceanul Atlantic, în cele mai frumoase zone ale Irlandei. Un avantaj este costul redus al vieții: chiriile pentru locuințe variază între 300 și 500 de euro, având în vedere că venitul minim este de 2.750 euro/lună.

În sarcina asistentului medical intră coordonarea echipei de infirmieri, comunicarea profesională cu vizitatorii, administrarea medicamentelor etc.

Alte beneficii oferite de angajator sunt zborul către Irlanda, dacă valoarea acestui nu depășește valoarea de 250 euro, întâmpinare și transfer de la aeroport, cazarea inițială și posibilitatea accesării unui avans din salariu.

Programul de lucru este de minimum 39 de ore pe săptămână și se oferă un concediu anual de 20 de zile.

Dacă dorești să te angajezi ca asistent medical în Irlanda, ai nevoie de diploma de asistent medical generalist cu studii de profil finalizate, experiența nefiind obligatorie. De asemenea, candidații trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu, să aibă o atitudine pozitivă, empatie, promptitudine în îndeplinirea sarcinilor într-o manieră orientata spre pacient, dorința de învățare continuă, capacitatea de a lucra în echipă, adaptare și gestionarea situațiilor presante etc.

Vezi AICI mai multe detalii despre jobul de asistent medical în Irlanda și depune-ți CV-ul aici.