Irina Tănase este în culmea fericirii. La fel și Liviu Dragnea. Asta pentru că logodnica fostului mare lider al PSD a reușit să termine “cum laude” primul an de facultate. Ea nu are nici nicio restanță. E adevărat că în anul care tocmai s-a încheiat ea nu prea a dat pe la facultate. Din cauza pandemiei, cursurile s-au ținut în mare parte online.

Pentru performanța pe care a reușit-o, Irina Tănase a scos din buzunar plătește 4.800 de lei pe an. Iubita lui Liviu Dragnea vrea să devină judecător sau avocat. În vârstă de 28 ani, ea este studentă la “Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative”, din cadrul Universității Spiru Haret. Irina Tănase urmează cursurile cu frecvență normală. Anul trecut nu prea a avut ocazia să meargă în sălile de curs pentru că, din cauza pandemiei, orele s-au mutat în online.

Potrivit wowbiz.ro, Irina Tănase plătește 4.800 de lei pe an, ca taxă de școlarizare. Tânăra are în plan să devină avocat sau judecător după ce va termina facultatea. Iubita lui Liviu Dragnea nu ia în calcul să ajungă procuror.

Irina Tănase se află la a doua facultate

Irina Tănase se află la a doua facultate. Ea a mai absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Internaționale.

Irina Alexandra Tănașe a lucrat la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Pe atunci, ea avea 23 de ani. În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Ulterior cei doi s-au logodit și au fost chiar la un pas să ajungă în fața altarului. Nunta dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase nu a mai avut însă loc, pentru că fostul lider al PSD a intrat la închisoare. Recent, însă, a fost eliberat și nu este deloc exclus ca ea să aibă loc în viitorul apropiat.

Sursa foto: captura video Antena 3