Viorica Dăncilă continuă să lovească în PSD prin dezvăluiri din bucătăria intimă a partidului.

Dăncilă își contină războiul cu ceilelți lideri social-democrați, prezenți sau trecuți, lovind deopotrivă în nume precum Ciolacu, Stănescu, dar necruțându-l nici pe Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă și relația cu iubita lui Liviu Dragnea

Fostul premier a declarat că nu a primit niciodată vreun ordin de la Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Afirmația fostului premier al României a fost făcută în contextul în care Paul Stănescu s-a plâns în repetate rânduri de faptul că Irina Tănase s-ar fi implicat în conducerea partidului.

”Mie Irina nu mi-a transmis niciun fel de mesaj, iar Liviu Dragnea a venit de trei ori la guvern. În rest vorbeam direct cu Liviu Dragnea, nu prin Irina, ci la telefon.

Să explice Paul Stănescu ce a vrut să spună cu ”Eu plec de la guvern că eu nu vreau să-mi traseze sarcini Irina Tănase!”.

Știu că mai trimitea Liviu Dragnea mesaje prin Irina la partid, asta știu”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit libertatea.ro.

Ciolacu m-a sabotat la moțiunea de cenzură

De asemenea, Viorica Dăncilă a mai explicat de ce crede că Marcel Ciolacu a sabotat-o la moțiunea de cenzură.

”Eu știu că Marcel Ciolacu mi-a arătat lista cu voturi cu câteva zile înainte și a spus că avem majoritate. El spune că matematica e matematică. Așa e. Lista pe care mi-a arătat-o nu s-a îndeplinit în ziua votului.

Știam că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu voiau să pună mâna pe partid. Ciolacu m-a sabotat la moțiune pentru că voia șefia partidului. A și făcut o conferință de presă, deși nu era șeful partidului și nu avea atribuții.

Nu știu dacă făcuse blat cu liberalii, nu am astfel de informații, știu că voia să pună mâna pe scaunul de președinte”.

Viorica Dăncilă: ”De când l-am sprijinit să ia șefia Camerei Deputaților, a început ofensiva, alături de Paul Stănescu”, a mai spus fostul premier al României, conform sursei citate.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea