Dragnea e terminat! I se pregăteşte un nou dosar de către procurorii DNA. Iubita acestuia, Irina Tănase a dezvăluit totul. Sunt detalii neştiute până acum, scoase la iveală de către aceasta.

Irina Tănase dezvăluie totul

Fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, are un nou dosar la DNA. Iubita acestuia, Irina Tănase, s-a decis să rupă tăcerea. A oferit noi informaţii despre dosarul de la DNA al politicianului. Acesta este este pus sub acuzare în cazul vizitei în SUA.

Acuzaţii grave

Sunt acuzaţii grave ale procurorilor la adresa lui Dragnea. “N am primit încă dosarul, dar am citit ordonanța prin care s-a început urmărirea penală. Există niște povești, beletristică. Există acolo o acuzație, că Liviu ar fi ajutat o firmă americană să câștige un contract militar.

Este vorba despre un contract care nu s-a realizat. Această firmă a mers la Ministerul Apărării și Ministerul Economiei cu ambasadorul SUA de atunci, Hans Klemm. Nu înseamnă că trebuie să facem țap ispășitor din Liviu Dragnea. Sunt lucruri care pot fi verificate”, a spus Irina Tănase.

Fostul lider al PSD,  Liviu Dragnea, a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017. Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii.

Fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, este în puşcărie în acest moment. Ispăşeşte 3,6 ani de pedeapsă după ce a fost găsit vinovat în cazul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea