Liviu Dragnea are mari probleme! Irina Tănase a rupt tăcerea. I-au ascuns totul. Abia acum, ies la iveală amănunte incredibile din spatele gratiilor. Iubita fostului lider al PSD s-a decis să spună tot.

Liviu Dragnea, probleme mari de sănătate

Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate. Chiar iubita acestuia, Irina Tănase a vorbit la Realitatea PLUS de starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Fostul lider social-democrat, care s-a vindecat de COVID-19, se plânge de mai multă vreme de dureri mari la coloana vertebrală.

Fostul lider PSD acuză de o bună perioadă de timp mari dureri la coloană. Acuza mari dureri la coloana vertebrală, fiind transferat câteva zile în spitalul penitenciarului Rahova.

„A făcut acele patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni de zile. Nu știm rezultatul. Deși este pacient, nu i se comunică nimic.

Rezultatele le-au preluat agenții și le-au dat medicilor de la penitenciar. Până în acest moment nu știu nimic de rezultatele acelor RMN-uri. Este normal să știe și el despre starea lui de sănătate. Ei sunt luați, duși și tratați ca o marfă…

E doar o exagerare, că nu te cheamă ulterior și pe tine, ești bine, nu ești bine, o să mori!”, a explicat Irina Tănase la Realitatea PLUS.

I-au ascuns rezultatele

Irina Tănase susține că i-au fost ascunse lui Dragnea rezultatele analizelor. „Ce pot să vă spun este că rezultatele au fost date pe loc agenților de penitenciar”, a încheiat Irina Tănase.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019 pentru 3 ani și șase luni, condamnare primită pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea