Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a făcut primele declarații cu privire la noul dosar care-l vizează pe acesta. Reacția Irinei Tănase vine în contextul în care Liviu Dragnea a fost joi la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Fostul lider PSD a fost citat privind dosarul vizitei din Statele Unite ale Americii în perioada ceremoniei de inaugurare la lui Donald Trump în anul 2017.

Irina Tănase a explicat, pentru Realitatea Plus, că nu știe nimic în mod oficial despre dosar. În plus, aceasta a spus că avocata lui Liviu Dragnea a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul.

”Noi, în mod oficial, nu știm nimic. Este prima dată când a fost chemat în acest dosar și doamna avocat a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul… Trebuie să știi dacă ești acuzat într-un dosar și pentru ce. Știu că dosarul există.”, spune logodnica fostului lider PSD.

Irina Tănase: Este o exagerare

Tot la Realitatea Plus, Irina Tănase a declarat că nu este nimic ieșit din comun ca liderii unui partid de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA să primescă invitații peste ocean.  În plus, aceasta consideră noul dosar o exagerare.

„Pentru liderii unui partid de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Nu este absolut nimic ieșit din comun. Din punctul meu de vedere este o exagerare. Invitații de genul acesta, liderii politici, întotdeauna le-au primit de la țările cu care au parteneriate. Și liderii coaliției actuale vor primi tot felul de invitații… De la o speculație până la mai mult de atât e cale lungă.”, mai spune Irina Tănase.

Ulterior, logodnica lui Liviu Dragnea a fost întrebată ce părere are despre multiplele dosare pe care acesta le are. Irina Tănase a răspuns că Dragnea nu spune nimic despre aceste dosare dar că a devenit ceva obișnuit.

„Deja e o chestie obișnuită. Când nu mai sunt subiecte, găsim ceva cu Liviu Dragnea. Nu spune nimic. Nu am discutat cu el despre subiectul acesta.”, mai spune aceasta.