Ce va face Liviu Dragnea imediat după eliberare. La ușa penitenciarului s-au adunat deja atât susținătorii, cât și contestatarii săi.

Dragnea nu a scăpat încă de griji, fiind vizat de procurori în alte două dosare.

Ce va face Liviu Dragnea imediat după eliberare. Puțini i-au rămas alături

Iubita fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, care-l aşteaptă să iasă din penitenciar, a precizat că vor mege acasă şi se vor întâlni cu prietenii apropiaţi care le-au rămas alături.

Mai mulţi susţinători ai fostul lider PSD s-au strâns la poarta penitenciarului şi strigă ”Libertate”.

”Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi care au rămas alături în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu.

S-a bucurat foarte tare şi i-am spus că vin să-l aştept”, a declarat Irina Tănase, care a ajuns la Penitenciarul Rahova şi aşteaptă eliberarea lui Liviu Dragnea.

Ea susţine că judectorii de la Bucureşti ”aveau o problemă personală” împotriva lui Liviu Dragnea.

”Judecătorii de la Giurgiu sunt independenţi, cei care au mai rămas”, a mai afirmat Irina Tănase, precizând că ”sunt nişte judecători curajoşi”.

Mai mulţi susţinători ai fostul lider PSD s-au strâns la poarta penitenciarului şi strigă ”Libertate”, potrivit news.ro.

Irina Tănase îi mulțumește lui Dumnezeu

Anterior, într-un mesaj postat pe Instagram, Irina Tănase a scris: ”Iţi mulţumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.

Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce a ispășit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare, a decis, joi, Tribunalul Giurgiu.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

Fostul lider PSD a stat în închisoare 2 ani și 2 luni.

Dragnea a fost audiat prin videoconferință de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat pentru trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Decizia de strămutare la Giurgiu a aparținut Curții de Apel București, în urma solicitării lui Dragnea care spunea atunci că judecătorii de la Tribunalul București care i-au respins eliberarea sunt corupți.

Decizia de joi este definitivă şi executorie.

Sursă foto: Dreamstime.