Fostul luptător Ionuț Iftimoaie a decis să se retragă definitiv din lumea televiziunii. Chiar dacă a avut apariții sporadice în diverse emisiuni TV, Iftimoaie a anunțat că este hotărât să respingă orice ofertă de a se implica în proiecte viitoare.

Ionuț Iftimoaie a pus capăt sportului, vieții politice și aparițiilor în emisiuni TV

Ionuț Iftimoaie a punctat că există trei aspecte pe care le-a închis complet în viața sa. Primul dintre acestea se referă la sport, după retragerea sa în 2016. În al doilea rând, el a menționat că a pus stop definitiv carierei politice. El a subliniat că nu este interesat de nicio ofertă din partea vreunui partid și nu se mai implică în campanii politice.

În fine, fostul sportiv a spus că a închis cu desăvârșire capitolul legat de lumea televiziunii și orice participare la vreo emisiune viitoare.

„Trei lucruri sunt definitiv închise în viața mea. Cel dintâi e cel legat de lumea sportului. Am spus că mă retrag în 2016 și așa a și rămas! Apoi, am pus definitiv stop și unei cariere politice. Anunț că nu mai sunt atras de niciun fel de ofertă, indiferent de partidul din partea căreia aș mai fi primit, eventual, vreo propunere.

Nu mă mai interesează niciun fel de campanie politică! Iar cea de a treia, și cea mai recentă, e cea legată de lumea televiziunii. Am decis că mi-am spus și în acest caz cel din urmă cuvânt, fără niciun fel de regrete”, a declarat Ionuț Iftimoaie pentru Cancan.

Timpul petrecut alături de familie este cel mai important pentru el

Motivul principal invocat de Ionuț Iftimoaie privind această decizie se referă la familie. Fostul sportiv preferă a subliniat că timpul petrecut alături de copiii săi este de neprețuit și că nicio sumă de bani nu poate să-l convingă să-și neglijeze familia.

„Am întors chestiunea pe toate părțile înainte de a pune stop. Ce ar putea fi peste o emisiune precum Survivor, la noi, în România?! Apoi, partea financiară nu mai poate avea la fel de multă influență asupra mea, fiindcă am decis să nu mai dau prioritate părții financiare în luarea unei decizii de asemenea gen.

Timpul petrecut cu copiii mei a devenit mult, mult mai prețios și nimic nu-l mai poate egala. În plus, nicio sumă de bani din lume nu mai poate egala o asemenea bucurie. Dacă aș mai pierde un asemenea timp, cine mi l-ar putea răscumpăra? Răspunsul e unul singur și foarte simplu: nimeni!”, a mai spus el.