Jurnalistul a spus că cea mai bună formulă este certificatul de imunitate, deoarece „nu doar posibilitatea de a munci, dar și de a fi liber.”

„Există situația și în Marea Britanie – o altă inițiativă, testarea în masă. Pe lângă faptul că îți dă un certicat de imunitate, vor introduce testarea, așa cum se face cel de beție de poliția rutieră, merge în trafic, te oprește Poliția și prezinți, îți face test pe loc, la fel ca și fiola. Dacă ești bolnav te duce la izolare, dacă nu, mergi la spital și îți dă certificat de imunitate.

Sunt unul dintre puținii care am pledat încă de la declanșarea crizei pentru soluții de continuare a vieții sau ieșire din criză, prin găsirea, dacă nu a unui vaccin, a unei soluții, că dacă o parte a națiunii stă în casă, cealaltă trebuie să muncească”, a transmis Ion Cristoiu, potrivit antena3.ro

Părerea acestuia despre cea mai bună formulă

„Oamenii nu mai pot să stea în casă, sunt oameni activi, oameni cu mari probleme, nici nu vreau să mă gândesc că uneori e mai grav să stai acasă și să te gândești că pensiunea dă faliment, că ai de plătit, sau că te-ai îmbolnăvit de coronavirus. Ești angajatul unei firme, dă faliment și te gândești să mergi undeva să câștigi.

Cea mai bună formulă este certificatul de imunitate. Sunt dușamul virusologilor, sunt înnebuniți după rating și simt nevoia să fie prăpăstioși, vin să dea reguli aberante, dacă unul spune că trebuie să ne dăm cu clor pe tălpi, altul vine și zice …”nu, trebuie să ne dezbrăcăm”.

Dacă aș fi mai tânăr, m-aș infecta voit, în loc să stau cu nesiguranța că mă îmbolnăvesc. Certificatul dă, nu doar posibilitatea de a munci, dar și de a fi liber. Poți merge într-un loc numai cu coronavirusați și știi că nu te mai poți îmbolnăvi. E greu de imaginat cât de liber, puternic se simte un om care știe că, indiferent ce face, nu va fi atins din nou de virus”, a conchis jurnalistul.