Preşedintele Klaus Iohannis va participa la o reuniune NATO la nivel înalt, în Marea Britanie. Cu această ocazie, el va participa şi la recepţia oferită de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham.

Potrivit agendei preşedintelui, publicată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va merge marti, 3 decembrie, începând cu ora 20:00, ora României, la recepția oferită de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Reuniunea NATO, recepţie ce va fi organizată la Palatul Buckingham din Londra.

Preşedintele Iohannis va reprezenta România la Reuniunea NATO

De la ora 21:30, ora României, Klaus Iohannis va participa la recepția informală oferită de către Prim-ministrul Marii Britanii și Irlandei de Nord, Boris Johnson, în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Reuniunea NATO. Recepţia va avea loc la reşedinţa premierului britanic, pe 10 Downing Street în Londra.

Pentru miercuri, 4 decembrie, agenda preşedintelui României menţionează participarea la Reuniunea NATO la Nivel Înalt, ce va avea loc la The Grove, Watford, începând cu ora 11:00, ora României.