Iohannis a semnat decretul! Legi cruciale pentru România

Administrația Prezidențială a informat recent că președintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 31 martie 2021, următoarele decrete:

  • Decret pentru promulgarea Legii privind modificarea și completarea Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale (PL-x 354/04.06.2018);
  • Decret privind promulgarea Legii privind suplimentele alimentare (PL-x 468/12.11.2012);
  • Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 18 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României (PL-x 530/08.09.2020).

Iohannis a luat decizia momentului

Preşedintele Klaus Iohannis a luat decizia momentului! Şeful statului a retrimis în Parlament o lege extrem de importantă. S-a aflat şi ce l-a nemulţumit pe preşedinte. Etse vorba despre legea privind transmiterea cu titlu gratuit în proprietatea CCIR a terenurilor proprietate privată a statului.

Mişcare extrem de importantă a preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a decis să trimită la reexaminare legea privind transmiterea cu titlu gratuit în proprietatea CCIR a terenurilor proprietate privată a statului.

Preşedintele Klaus Iohannis solicită Parlamentului reexaminarea legii care vizează transmiterea cu titlu gratuit în proprietatea Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a terenurilor proprietate privată a statului aflate, până la data intrării în vigoare a actului normativ, în folosinţa gratuită a CCIR şi care nu sunt revendicate.

Şeful statului cere reexaminarea actului normativ pentru modificarea şi completarea Legii camerelor de comerţ din România nr. 335/2007, prin care o suprafaţă de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului în cea a Camerei de Comerţ şi Industrie a României pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

Sursă foto: INQUAM Photos/Octav Ganea