Potrivit datelor companiei, aceasta este cea mai mare policlinică din cadrul rețelei Regina Maria, investiția fiind în jur de două milioane de euro.
Centrul include prima farmacie din rețea și o gamă completă de servicii de ambulatoriu, printre care și un serviciu complex de nutriție și dezvoltare personală. Împreună cu Spitalul Euroclinic și Farmacia Centrală, Policlinica Floreasca completează cercul noului Campus Medical care va deservi toată zona Floreasca.
Noua policlinică se adresează tuturor categoriilor de pacienţi persoane fizice şi companii şi îşi propune să atragă un număr de 100.000 de pacienţi persoane fizice, până la finalul anului 2012. Cu o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, aceasta are 43 de cabinete şi, pentru început, o echipă de 115 medici.
În ultimul timp, tot mai multe companii au anunțat investiții în acest domeniu, profitând și de faptul că sistemul de stat este subfinanțat și tot mai mulți pacienți preferă să meargă la privat.
De altfel, potrivit unui studiu IMAS, realizat recent la cererea MedLife, pe un eșantion de peste 1.000 de persoane,  57% dintre români au mai multă încredere în unităţile medicale private decât în cele de stat.