Interlop dus în pijamale la audieri! Polițiștii l-au ridicat la prima oră  pentru a fi dus la audierile legate de dosarul în care s-a tăiat cu membrii unui clan rival.

Este acuzat în legătură cu faptul că a făcut presiuni asupra unui martor din dosar, dar și de tentativă de omor.

Interlop dus în pijamale la audieri! Bebino a fost la un pas de moarte

Interlopul Marius Alecu, cunoscut ca Bebino a fost dus la audieri ieri dimineaţă, după ce a ameninţat un martor în dosarul scandalului sângeros în care a fost implicat în urmă cu câteva luni. Liderul clanului Sportivilor a fost luat de mascaţi direct din pat, în pijamale.

Pe numele interlopului au apărut acuzaţii în noul dosar instrumentat de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiției în cazul unui martor într-un alt dosar cu privire la scandalul sângeros în care Bebino a fost la un pas de moarte.

La acea vreme, Bebino a fost înjunghiat şi tăiat cu o sabie de un alt interlop cunoscut ca Joe. De asemenea, Bebino este cercetat, la rândul său, pentru tentativă de omor, deoarece în timpul scandalului, l-ar fi tăiat pe unul dintre atacatorii săi şi i-a provocat răni grave.

Din primele informaţii, se pare că, pentru a-l constrânge pe unul dintre martori să îşi schimbe declaraţia dată în instanţă, Bebino l-ar fi ameninţat şi chiar i-ar fi avariat autoturismul, scrie cancan.ro.

Două mandate de aducere

”În data de 24 august 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Persoanele vizate au fost depistate și conduse la audieri.

În fapt, o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date.

Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Brigăzii Rutiere”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sursa foto: INQUAM Photos, Justinel Stavaru.