Lovitură totală pentru fostul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu. Cel poreclit masonul, fost acţionar majoritar al grupării giuleştene, a fost ridicat de acasă de către procurorii DIICOT. Sunt acuzaţii extrem de grave la adresa afaceristului.

Lovitură totală pentru un milionar

Este o adevărată lovitură pentru masonul Nicolae Cristescu. Cei de la observatornews.ro. spun că în urma unei razii de amploare, procurorii DIICOT, alături de SGIV (Serviciul de Grupări Infracționale Violente), l-au ridicat pe Cristescu.

S-au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza municipiului București, dar și în mai multe județe. În urma perchezițiilor, a fost ridicat de procurori și Nicolae Cristescu, fost acționar la Rapid între 2013 și 2016, potrivit sursei citate.

Dosar de camătă şi şantaj

Perchezițiile au avut ca scop destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj. Tot astăzi, oamenii legii l-au încătuşat şi pe Eugen Preda, unul dintre liderii clanului Luptătorilor, formațiune desprinsă din Clanul Sportivilor.