Retailerul de bricolaj Interhome Decor va deschide, miercuri, primul său magazin din Bucureşti şi al cincilea al reţelei din România, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro. 

Magazinul este situat pe strada Năsăud din cartierul Rahova, lângă  magazinul Penny Market şi are 50 de angajaţi, a declarat directorul de marketing al Interhome, Cristina Nica.

Extindere reluată

Interhome Decor este controlată de compania belgiană Interior Home Commerce. Compania a deschis primele unităţi comerciale pe piaţa românească în 2005 la Ploieşti şi Timişoara.

Procesul de expansiune a fost relaut abia în acest an, prin deschiderea, în luna mai, a unui magazin la Buzău, lângă hipermarketul Kaufland. Totodată, compania a mai deschis, în  această săptămână, un magazin la Craiova.

Interhome a înregistrat anul trecut o cifră  de afaceri de 49,5 milioane de lei (13,5 milioane de euro), în creştere cu aproape 50% faţă de anul precedent. Principalii jucători pe piaţa românească de retail de bricolaj sunt Praktiker, Bricostore şi Dedeman.