Teleorman, județul de unde este originară Viorica Dăncilă,  a votat în număr foarte mare cu aceasta. Se pare că oamenii din Videle, care au ieșit la vot, au o părere foarte bună despre fostul premier, ceea ce reiese și din numărul de voturi.

Mulți oameni din Videle, locul de naștere al fostului premier, o consideră pe Viorica Dăncilă o persoană sufletistă. Unul dintre foștii colegi ai social democratei a declarat pentru Digi 24, că aceasta era sufletistă cu orice persoană, indiferent dacă era copil sau vârstnic.

”Doamna a fost sufletistă. O cunoaștem de când lucra la schelă, la petrol și a fost sufletistă cu toată lumea, și cu copii, și cu vârstnici, și cu toată lumea, așa e de când o cunoaștem în orașul Videle.”.

În același timp, locuitorii orașului Videle consideră că declarațiile date de Viorica Dăncilă sunt pe înțelesul lor și că vin din inimă, în timp ce declarațiile lui Iohannis sunt mult prea scurte.

Nu, dar prea scurt, la orice declarație este prea scurtă, prea scurtă declarația și prea cu emoții, gânditoare, să vadă ce poate să dea răspuns, dar dânsa dă din suflet răspunsul.”, a declarat un om din Videle.

În Teleorman, Iohannis a obținut un scor de 38.53%.