Krzanich a discutat la CES 2014 despre cum computingul se schimbă și cum este foarte important ca securitatea să fie inclusă în toate dispozitivele. Lumea intră într-o epocă a computingului integrat definit nu doar de dispozitiv, ci și de integrarea tehnologiei în viețile oamenilor pentru a le oferi o nouă utilitate și valoare. CEO-ul Intel a prezentat mai multe tehnologii pe care Intel le va lansa în acest an. Spre exemplu, compania va lansa tehnologia  Intel RealSense, care aduce funcții intuitive dispozitivelor.
Dispozitive purtabile cu Intel Inside
Krzanich a declarat că Intel continuă să dezvolte o serie de produse și inițiative, cu scopul de a accelera inovația în rândul dispozitivelor purtabile. Abordarea Intel față de viitoarea evoluție a computingului este de a crea designuri de referință ale dispozitivelor și platforme pentru a-i ajuta pe utilizatori să dezvolte produse purtabile, potrivit lui.
CEO-ul Intel a prezentat mai multe dispozitive purtabile de referință, printre care căști care oferă informații biometrice și de fitness, un headset inteligent cu care utilizatorul poate interacționa și poate fi integrat cu tehnologiile de asistență personală deja existente, pentru experiențe mai intuitive, dar și un încărcător wireless cu un design special.
CEO-ul Intel a anunțat colaborări cu Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America și Opening Ceremony pentru a explora și aduce pe piață tehnologie purtabilă inteligentă și pentru a întări dialogul și cooperarea dintre modă și tehnologie. Krzanich a lansat campania ‘Make it Wearable’, inițiativă globală care are drept scop accelerarea creativității și a inovației în rândul tehnologiei. Inițiativa se adresează celor mai creative și inteligente minți pentru a gândi modul de extindere a dispozitivelor purtabile și a computingului omniprezent, precum utilizarea, greutatea, forma, autonomia și securitatea.
 Pe lângă dezvoltarea unor designuri de referință pentru tehnologia purtabilă, Intel va oferi mai multe platforme accesibile de dezvoltare. Acestea îi pot ajuta pe utilizatorii individuali și companiile mici să dezvolte dispozitive purtabile conectate la Internet sau alte produse.
Krzanich a anunțat şi Intel Edison, un nou computer bazat pe tehnologia Intel  Quark încorporat într-un dispozitiv de tip card SD, cu capabilități wireless și suport pentru o multitudine de  sisteme de operare. De la prototip la producție, Intel Edison va permite inovații rapide și dezvoltare de produs pentru mulți inventatori, antreprenori și designeri de produs atunci când va fi disponibil în vară.
"Dispozitivele purtabile nu sunt în prezent atât de populare deoarece nu rezolvă probleme importante și nu sunt încă integrate în stilul nostru de viață", a declarat Krzanich. "Suntem concentrați pe această direcție. Suntem de părere că dacă un lucru se conectează și calculează, atunci o face cel mai bine cu Intel Inside", a mai spus reprezentantul Intel.