Compania a generat aproximativ 4,7 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividente de 1,1 miliarde de dolari şi a folosit 550 de milioane de dolari pentru a răscumpăra 23 de milioane de acţiuni.

“În doilea trimestru al anului, ne-am atins scopurile trimestriale şi am anunţat mai multe produse strategice. În primele două luni în calitate de CEO al Intel, am ascultat o mulţime de opinii cu privire la Intel şi industrie de la clienţi, angajaţi şi echipa de conducere şi sunt foarte încrezător cu privire la oportunităţile companiei”, a declarat Brian Krzanich, CEO al Intel.

“Privind în viitor, piaţa va continua să achiziţioneze o varietate largă de produse de computing. Procesoarele Intel Atom şi Intel Core, precum şi soluţia SoC (System on a Chip) reprezintă viitorul Intel. Nu vom lăsa nicio oportunitate de computing neacoperită. De aceea, am ales drept cel mai important obiectiv al Intel crearea celor mai bune produse pentru piaţa de ultra-mobile, aflată în plină creştere”, a completat Krzanich.