Ca si membru al „Austrian Coffee and Tea Association”, fondator a „Austrian Tea Institute”, şi cu o vasta şi lunga experienta castigata pe piata şi în industria ceaiului, Demmers Teehaus este un consilier competent în ceea ce priveste orice problemă legata de ceai.

Ceaiul se deosebeste în principiu dupa marimea frunzelor. Sortimentul de ceai Demmer este constituit aproape exclusiv din frunze de ceai. Frunzele întregi de ceai culese manual constituie doar doua procente din productia mondiala si sunt considerate, pe bună dreptate, pentru aromele lor fine drept ceva de mare valoare. Pentru confortul Dumneavoastra am umplut si pliculetele de ceai Demmer cu frunze de ceai. Acest lucru înseamna pentru Dumneavoastra savurarea maxima a calitatii, beneficiind totodata de un confort maxim al manipularii.

Va livram tot ce tine de savurarea ceaiului – cani de ceai, lingurite de ceai si bineînteles ceaiul. Astfel rezulta o imagine de ansamblu în prezentarea ceaiului si ceaiul isi primeste locul bine meritat. Clientul Dumneavoastră va sti sa aprecieze acest lucru.

În companiile gastronomice proprii “Demmers Teehaus”, produsele se testeaza pentru conformitate si accept. Cu placere va împartasim din experienta noastra acumulata în decurs de 32 de ani în sectorul ceaiurilor. Va oferim consultanta si va pregatim localul cu ceaiuri pentru un eveniment deosebit.

Degustam toate ceaiurile şi ingredientele cu atentie maxima. Toate soiurile din portofoliul nostru sunt verificate pentru reziduuri si contaminari în laboratorul nostru. Având în vedere aceasta verificare meticuloasa asiguram o calitate garantata din tara de origine pâna la ceasca dvs. Astfel placerea de a consuma ceai este garantata!

Ce stă mărturie celor prezentate mai sus, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate în domeniul ceaiului, în 2011 statul austriac a decernat companiei Demmers Teehaus “cea mai înaltă distincţie”.

Datorită proprietăţilor sale pozitive, ceaiul îşi găseşte în întreaga lume un grup tot mai mare de adepţi. Şi oaspeţii din România au descoperit deja varietatea ceaiurilor şi savurează marea diversitate şi calitatea ridicată a ceaiurilor.

 Compania noastră de ceai  are o experienţă de peste 32 ani în domeniul importului şi distribuţiei de ceai DEMMER în lume. În aceşti ani şi-a dovedit capacităţi de pionierat în educarea, cunoaşterea şi savurarea ceaiurilor de înaltă calitate.

“Dependenţii de ceai" ne cunosc deja.

Totdeauna la dispoziţia Dvs, Andrew Demmer

În cei 18 ani de când reprezint Demmers Teehaus în România am avut ocazia de a cunoaste îndeaproape atât nevoile clientilor atraşi de lumea minunată a ceaiului, cât şi a proprietarilor de afaceri.

De multe ori însa nevoile clientilor nu coincid cu solutiile  gasite pe piata de câtre proprietarii de afaceri. Evident clientul doreste totdeauna sa fie servit cu produse de înalta calitate. În lumea ceaiului calitatea înseamna ceai vrac. Ceaiul vrac Demmers Teehaus mentine cel mai înalt nivel de calitate oferit în România, ceea ce justifica si pozitia marcii pe piata! Cum obisnuim sa zicem “Dependentii de ceai de calitate” ne cunosc deja!

Din pacate însa adesea în cafenele, baruri si hoteluri, clientul poate opta doar pentru ceai la plic, acesta fiind o solutie mai eficienta pentru locatii. Ceea ce în rândul consumatorilor bine informati si gastronomi acest produs nu ofera o satisfactie pe masura. Ceaiul la plic este mai mult o solutie “Quick” pentru consumatorii “fara timp” la birou, pe drum, în calatorii, îşi are şi acest produs rolul si locul lui pe piata de consum.

Am adus ca solutie pe piata din România portionarea ceaiul de înalta calitate, sub numele de Demmer T-Pack, pentru a putea asigura controlul gestiunii,  astfel eliminând si ultimul obstacol între dorintele de consum ale clientilor şi nevoile proprietarilor de locatii. Putem garanta că clientii Dvoastra vor fi multumiti de servicii si vor reveni cu drag sa savureze un ceai de calitate. În tot acest timp puteti fi linistit pentru ca:

            1. ati oferit clientilor Dvoastra ceai de cea mai înalta calitate

            2. dozat fiind, asigurati atât cantitatea pe portie catre clienti cât si siguranta gestiunii

            3.  aveti cel mai bun pret pentru ceai de calitate dozat

            4. optati pentru un produs care poate fi achizitionat doar de la reprezentanti autorizati

            5. optand pentru acest produs portionat în defavoarea ceaiului la plic veti creste notorietatea locatiei Dvoastra, iar daca optati pentru acest produs în defavoarea ceaiului varsat neambalat veti putea avea o gestiune mult mai clara. Asadar în ambele situatii veti obtine un profit pe termen mediu si lung!

Stimate partener, te asteptam în familia acelor care stiu sa aprecieze ceaiul de înalta calitate si vor sa profite de oportunitatile şi soluţiile practice oferite de echipa Demmers Teehaus!

La dezvoltarea noului produs s-a avut o deosebita grija în folosirea strict necesara a materialelor de ambalare.            Acestea sunt produse de producatori autohtoni. Anumite materiale de ambalat sunt din material reciclabil!

   Demmers Teehaus ambaleaza produsul exclusiv manual, de personal din tara noastra, din zona rurala mai slab dezvoltata!

Produsul se ambaleaza în România pentru a elimina distante si transporturi nejustificate şi puţin prietenoase mediului înconjurător.

ORIENTAL CHAI SYRUP

Dulcele ceai indian

Masala Chai (Masala = amestec de condimente, Chai = ceai) este recunoscut ca băutura naţională în India, fiind vândut peste tot de aşa numiţii vânzători stradali "Chaiwallas". În principiu, este vorba de un ceai negru puternic, condimentat, servit mereu cu lapte şi foarte îndulcit. De-a lungul anilor a fost exportat în America, unde s-a inventat aşa numitul "Chai Latte", adică Chai cu lapte fierbinte, înspumat. În prezent, Chai-ul se bucură de o mare popularitate şi în Europa. Lăsaţi-vă surprinşi!

Sirop de ceai negru

Zahar de trestie

Nucsoara, ghimbir si condimente

se prepară cu lapte

se serveşte rece sau cald

Oriental Chai

01:10 ,6 sticle de 0,5 litri

(14 – 22 portii / 0.25l)

Pret/buc: 48.31

MATCHA CRÉATION

Bomba verde de vitamine

Matcha, având denumirea japoneză de "ceai măcinat" este o pudră de ceai verde de mare valoare al categoriei de top, fiind utilizat de peste 2000 de ani în cadrul ceremoniei ceaiului în Japonia. Această băutură delicioasă oferă o schimbare sănătoasă în regimul dvs. alimentar: în afară de aminoacizii naturali şi cofeină, Matcha conţine şi caroten, vitamine A, B; C şi E.

Savuraţi gustul extraordinar al acestei băuturi!

ceai verde japonez sub forma de praf din cele mai fine frunze.

zahar

a se consuma cu lapte

se serveşte rece sau cald

Matcha Creation

200 g (13-26 portii) Pret/buc. 116.9

PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI