Sunt probleme la Casa Regală a Marii Britanii! După problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă, Regina a primit un sfat extrem de ferm din partea medicilor.

Odihnă forţată pentru două săptămâni!

Regina Elisabeta a II-a a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească în următoarele două săptămâni şi să îşi limiteze activităţile la “îndatoriri de la birou”, se arată într-un comunicat emis de către Palatul Buckingham, potrivit Reuters.

Acest anunţ al Casei Regale vine la puţin timp după ce Regina, în vârstă de 95 de ani, a fost internată pentru o noapte, la 20 noiembrie, în spitalul londonez King Edward VII, pentru “investigaţii preliminare”.

Înainte de această internare, Regina Elisabeta a II-a fusese deja sfătuită de medicii săi să se odihnească şi îşi anulase o vizită de două zile în Irlanda de Nord.

Îi sunt permise numai îndatoriri uşoare de la birou, eventual unele audienţe virtuale

Majestatea sa are însă “intenţia fermă” de a lua parte la evenimentele din Duminica Pomenirii, pe 14 noiembrie, de comemorare a militarilor şi civililor ucişi în conflicte armate.

“Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia Regina ar trebui să se odihnească timp de câteva zile, medicii Majestăţii Sale au recomandat să se odihnească în continuare, cel puţin încă două săptămâni.

Potrivit medicilor, Majestatea Sa poate să participe în acest timp la îndatoriri uşoare, de la birou, inclusiv la unele audienţe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială”, se arată într-un comunicat emis de Palatul Buckingham.