Gabriel Cotabiță, solistul trupei VH2, a absentat o perioadă îndelungată din cauza problemelor de sănătate. Absența sa i-a îngrijorat pe fanii artistului, ce erau obișnuiți cu postările sale periodice pe rețelele de socializare.

Recent, acesta s-a externat din spital și a oferit primele declarații. Potrivit acestuia, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și a confirmat că perioada sa de internare s-a încheiat.

Cântărețul a preferat să rămână discret în ceea ce privește problemele sale de sănătate și a decis să nu facă public diagnosticul primit de la cadrele medicale.

Datorită personalității sale, Gabriel Cotabiță a avut mereu o relație frumoasă cu admiratorii săi, motiv pentru care a dorit să motiveze absența sa de pe social media. Din respect pentru fanii săi, artistul le-a explicat că diagnosticul primit nu a fost ceva grav.

În plus, din dorința de a se revanșa în fața admiratorilor săi, vocalistul trupei VH2 le pregătește noutăți. Gabriel Cotabiță se pregătește să înregistreze două piese noi, de dragoste, ce speră să fie lansate cât mai repede posibil.

În ciuda faptului că artisul a dorit să păstreze secret motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor, cadrele medicale de la Spitalul Colentina au explicat că Gabriel Cotabiță ar fi suferit un accident vascular cerebral tranzitoriu.

Gabriel Cotabiță și-a reluat activitatea

Întrucât perioada petrecută în spital l-a obosit, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, Gabriel Cotabiță și-a reluat activitatea artistică.

Acum că este în afara oricărui pericol, cântărețul nu mai vrea să-și irosească timpul. Motiv pentru care a reînceput și filmările pentru emisiunile tv.

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.