Gabriel Cotabiță se confruntă iar cu probleme de sănătate, după ce în urma cu șase ani artistul a suferit un stop cardio-respirator. Atunci, artistul a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Și-a revenit cu greu, după luni întregi de spitalizare.

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual.

Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, spunea Gabriel Cotabiţă, la Europa FM, după externare.

Gabriel Cotabiță, din nou la spital

Din păcate însă, artistul se confruntă în prezent cu alte probleme de sănătate, fiind internat la spitalul Colentina din Capitală. Artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

„Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au spus pentru Impact.ro surse din spitalul Colentina.

„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă. Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează.

Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste.

Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată.”, spunea Gabriel Cotabiță în luna august pentru Playtech.