Doriti sa achizitionati un domeniu Internet din spatiul web romanesc? Site-ul www.portal.ro anunta posibilitatea obtinerii de domenii Internet <<.ro>> „pe viata”, la pretul de 45 USD (TVA inclus).

Cunoasteti site-uri care ofera PC-uri? Sunt multe pentru PC-uri obisnuite. Daca va intereseaza mai ales PC-uri industriale, folosite in scopuri de cercetare si automatizare precum acelea ale firmei Octagon Systems din SUA, atunci vizitati www.octagonromania.8k.com.

Doriti sa cumparati carti prin Internet? Site-ul de licitatii www.eeebid.ro a devenit, recent, si retailer de carti din diverse domenii: carti pentru copii, romane, dictionare, documentatii etc.

Doriti sa schimbati impresii despre cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor? Atunci vizitati site-ul Galei Hagi www.galahagi.ro si site-ul oficial al fanilor Hagi www.hagi.ro, unde veti gasi articole, galerie foto si multe altele.

Doriti sa scrieti unei vedete din lumea muzicii, filmului, televiziunii, modelingului, sportului din Romania sau din strainatate si nu stiti unde? Atunci incercati la www.no1romania.com care se autointituleaza portalul no. 1 de e-mailuri spre sute de VIP-uri.

Aveti un site Internet si doriti sa stiti cat de vizitat este el? Aveti acum la dispozitie un nou serviciu de monitorizare a traficului la www.webtop.ro.

Va temeti de virusii pe calculator? Chiar daca doar suspectati existenta unui virus, puteti descarca pentru un timp limitat o versiune AVX profesionala pe deplin functionala de la www.avx.com. Pentru a afla noutati si avertismente despre virusii nou aparuti, vizitati periodic site-ul www.wildlist.org, unde se tine o astfel de evidenta.

Nu sunteti multumiti de rezultatele obtinute cu motoarele de cautare pe care le cunoasteti? Incercati atunci si cu meta-masina de cautare //chubba.com.

Doriti sa invatati mai mult despre burse sau sa va exersati calitatile de broker? Pe site-ul www.bebigbull.com exista un joc bursier international, care va ofera situatii foarte apropiate de cele din realitate.

Pagina realizata de Internetravel SRL
Versiunea pe Internet a acestui ghid se afla la adresa www.Preturi.ro