Oamenii legi au efectuat, marţi după prânz, percheziţii la apartamentul pe care olandezul pedofil îl folosea când sosea la Bucureşti, potrivit surselor din cadrul Poliţiei Române, precizează Mediafax. Este vorba despre un apartament închiriat într-un hotel din Sectorul 2. Anchetatorii percheziţionează atât această locaţie din Bucureşti, dar şi locuinţa din Olanda a bărbatului.

Update: Conform România TV, în apartamentul din București au fost găsite probe biologice care arată că bărbatul a întreținut relații intime. Acum, oameni legii vor face verificări pentru a afla dacă persoana a consimțit sau a fost constrânsă.

Institutul Naţional de Criminalistică are deja rezultatele parţiale prin care se poate face legătura între cetăţeanul olandez şi moartea fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, judetul Dâmboviţa. Aceste rezultatele parţiale au fost transmise deja, spun surse judiciare.

Johannes Visscher a petrecut trei zile în România, plecând sâmbătă, fără să fie împiedicat de nimeni, înapoi spre Olanda. El ar fi omorât-o, vineri, pe Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiţă de numai 11 ani, însă poliţiştii recunosc că nu ştiu deocamdată motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest. Ulterior, el s-ar fi sinucis în Olanda în timp ce se afla la volan, intrând în coliziune frontală cu un camion. „Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a declarat fosta iubită a olandezului, după ce s-a aflat despre faptele săvârşite de el în România.