Probele ADN prelevate în urma crimei din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, au confirmat faptul că cetăţeanul olandez Johannes Visscher este autorul teribilei fapte. Tot astăzi, Parchetul General a primit confirmarea din partea INTERPOL că acesta a murit în urma accidentului rutier din Olanda.

Fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa nu ar fi prima victimă a olandezului în România. În timpul unei vizite în ţara noastră în 2016, Johannes Visscher a agresat sexual o altă fetiţă din comuna Horleşti, judeţul Iaşi, care atunci avea vârsta de 8 ani. Părinții fetei l-ar fi recunoscut acum pe olandez ca fiind agresorul fiicei lor, potrivit antena3.ro. Pe 15 iunie 2016, olandezul a dat câteva ture prin sat, s-ar fi apropiat cu mașina de ea și ar fi ademenit-o înăuntru. A condus până la ieşirea din sat, ar fi luat-o pe în brațe și ar fi mângâiat-o în zonele intime, au declarat părinţii fetei din Iaşi.

Pedofilul din Olanda a venit de patru ori în ţara noastră. Prima dată, pe 13 iunie 2016, pe ruta Viena – Otopeni. Acesta a stat doar trei zile și a plecat din Iași spre Viena. A doua oară, bărbatul a sosit pe 1 august 2017, dar de această dată pe ruta Amsterdam – Otopeni. Bărbatul a plecat pe 5 august înapoi în Amsterdam din București. A treia oară a ajuns în București pe 23-24 iulie din Amsterdam și a plecat pe 27 iulie.

Anul acesta, când a omorât-o pe Adriana, bărbatul a venit pe 18 septembrie pe ruta Amsterdam – Otopeni și s-a întors în Olanda pe 21 septembrie.

”Am să încep cu cele 4 vizite. După cum se observă, el a venit prima dată și a stat trei zile, a doua vizită a stat patru zile, a treia oară patru zile și ultima dată trei zile. Intuiția îmi spune că a venit țintit. Cred că el a avut o cunoștință printre pedofilii sau traficanții de carne vie și i-au spus unde sunt sate sărăcăcioase, unde nu prea sunt camere de supraveghere. Ce s-a întâmplat cu fetița, s-a întâmplat într-o curbă unde nu mai erau camere. A venit ca un prădător”, a declarat jurnalista Adina Anghelescu la Antena 3.