În Olanda, ziaruk Libertatea reușit să dea și de o fostă iubită a lui Visscher, care spune că l-a iubit mult, pentru că “era tot ce îți puteai dori de la un bărbat”, dar apoi a aflat ce secrete ascunde. În urmă cu 8 ani, au avut o relație de 2 ani și el a cerut-o în căsătorie în timpul unei emisiuni de televiziune. Dar atunci deja știa, de la el, că a abuzat tinere sub 20 de ani și a fost condamnat pentru asta

Ea spune că a plâns când a aflat că Visscher a ucis o fetiță, apoi s-a sinucis, dar că o doare când aude că oamenii îl numesc “monstru”, pentru că, în opinia ei, el a fost doar un om care a suferit mult și a făcut eforturi mari să ducă o viață normală, scrie libertatea.ro. 

„Era romantic, îmi trimitea flori și bomboane la serviciu. Doar că, după ce a făcut cererea, a adăugat că are să-mi facă o mărturisire. Mi-a spus de faptul că a fost condamnat pentru că a agresat două femei care aveau vârste sub 20 de ani,” a declarat iubita olandezului care a ucis-o pe fetița din Gura Șuții.

„Avea tot ce ți-ai putea dori de la un bărbat. Era atent, grijuliu, amuzant. Ne mergea de minune împreună. Era foarte posesiv, un pic cam gelos… Doar un pic, nu exagerat,” a mai declarat ea.