Olandezul în vârstă de 47 de ani lucra în domeniul IT pentru o agenție aflată în subordinea Ministerului Muncii, dar avea și propria firmă. Câștigafoarte bine și își permitea vacanțe de lux în țări exotice, dar și alte extravaganțe. Recent, Visscher își cumpărase o fermă imensă în orășelul Beers, unde locuia cu noua lui soție de origine franceză. Pentru aceasta plătise 470.000 de euro. Conform Tatataca.ro aceasta ar fi părăsit vila în care locuia cu Visscher şi s-a întors de urgență în Franţa, în contextul presiunii mediatice. Femeia a avut un şoc când a aflat că partenerul ei s-a sinucis. În acest moment, poliţiştii olandezi fac percheziţii la casa lui pentru a ridica noi probe pentru dosar și se pare că au aflat multe lucrurie intersante. Nu se știe dacă aceasta cunoștea activitățle macabre ale soțului său.

Pedofilul olandez a mai fost căsătorit

Johannes Visscher a mai fost căsătorit cel puțin o dată. În anul 2012, pedofilul a îngenunchiat într-un platou de televiziune în fața iubitei lui pe care a cerut-o în căsătotie. Aceasta a declarat presei olandeze că fostul său soț a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare și a urmat un tratament psihiatric instituționalizat pentru mai multe infracțiuni sexuale.

„După cinci luni de relație m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Am aflat totul despre trecutul lui după ce am stat de vorbă cu ofițerul său de probațiune. Ne-am căsătorit în 2011”, a spus fosta soție a olandezului pentru presa din Olanda.

Procurorii olandezi spun că Visscher s-a sinucis intrând cu mașina având mare viteză într-un tir, în timp ce polițiștii îl supravegheau de la distanță