Teo Trandafir va reveni „pe sticlă” în viitor?

Teo Trandafir a părăsit proiectul pe care îl avea la Kanal D după 10 ani de emisie. Fanii îi simt lipsa și insistă să revină pe micile ecrane. Deși vedeta spune în această perioadă că a revenit la prima ei dragoste, radioul, fanii știu că îi e dor de televiziune. Se pare că vedeta s-a despărțit de emisiunea „Teo Show” pentru că nu ar mai fi adunat audiențele de odinioară. Acest lucru a determinat eliminarea emisiunii din grila de toamnă a Kanal D.

Astfel, în prezent, nu se cunosc informații cu privire la un posibil proiect viitor al lui Teo Trandafir în televiziune.

Teo a lăsat să se înțeleagă că viitorul ar putea veni cu o nouă emisiune

Recent, un fan a întrebat-o pe rețelele de socializare: „Frumoasa noastră, o să mai revii la Kanal D?”. Acesta nu se aștepta la un răspuns, însă vedeta a vrut să ofere unul!

Răspunsul prezentatoarei a fost următorul: „Hai să lăsăm viitorul să vină”.

În acest fel, vedeta le oferă fanilor speranța că există planuri pentru o nouă emisiune, însă nu poate oferi informații în prezent.

teo trandafir
SURSA FOTO: Facebook, Teo Trandafir

Teo Show a fost o emisiune longevivă care și-a început drumul în 2013. Dacă la începuturi era plasată după-amiaza, în timpul săptămânii, la ore de maximă audiență, ulterior a fost mutată în weekend, fiind difuzată de la ora 10 dimineața. În cele din urmă, Kanal D a decis să o plaseze către miezul nopții, la ora 23.00, lunea și marțea.

Kanal D a anunțat că emisiunea nu a dispărut, doar a intrat într-o pauză

Momentan, ultimele vești dinspre televiziune indică o simplă pauză.

„Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D, potrivit Paginademedia.ro.

În ceea ce o privește pe Teo, pare fericită de revenirea la radio.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir.