Un divorț între cei doi nu mai pare așa imposibil, mai ales că sumele vehiculate pentru o astfel de acțiune sunt cu totul și cu totul uriașe! Astfel, în cazul în care Meghan Markle va divorța, ea ar putea câștiga aproximativ 100 de milioane de dolari, conform unor surse media britanice, iar o astfel de sumă impresionantă ar fi rezultatul încheierii unor contracte prin intermediul companiei Command Entertainment Group. Simon Huck, proprietarul acestei companii, a declarat că a primit oferte impresionante pentru Meghan Markle, dezvăluind că nu ar fi vorba ”nici de reclame tradițonale și  nici de parfumuri”, scrie cancan.ro, care citează presa britanică.

De asemenea, internauții au comentat pe marginea acestei ipoteze, unora nevenindu-le să creadă că Meghan ar putea câștiga atâția bani după separarea de Harry, iar alții fiind de părere că profitul ar putea fi și mai mare. Cert este că foarte mulți dintre ei au ajuns la o singură concluzie – Meghan Markle și Harry nu vor mai rămâne mult timp împreună.

”Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”,  a scris un internaut.

Harry și Meghan lucrează intens la viitorul familiei

Prinţul Harry negociază intens cu oficialii băncii Goldman Sachs crearea unui brand de familie, împreună cu Meghan. Experţii estimează că brandul „Sussex Royal” ar putea aduce venituri colosale cuplului britanic, de peste un miliard de lire, în următorii 10 ani.

După cum scrie publicaţia Daily Mail, se pare că primele discuţii cu renumita instituţie financiară americană au început încă din luna noiembrie a anului trecut, când cuplul roial a decis să renunţe la toate atribuţiile şi înadatoririle regale.

Cea mai bănoasă înţelegere din istoria SUA

„Harry şi Meghan vor câștiga o avere, fie prin discursuri, fie prin activităţile de ambasadori pentru diferite cauze. Este o strângere de mână care valorează peste un miliard de lire sterline”, a declarat influentul agent de relaţii publice Mark Borkowski. De altfel, analiştii financiari cred că o astfel de legătură în lumea bancară i-ar putea ajuta pe cei doi să facă o avere colosală, însă colosul Goldman Sachs încă se luptă cu stigmatul de a fi provocat criza financiară din 2008, speculând ulterior falimentul clienţilor săi.

Săptămâna trecută, Harry şi Meghan au avut prima lor apariţie publică după ce au părăsit Casa Regală britanică, fiind prezenţi la o conferinţă a băncii JP Morgan, la Miami, în Florida. Cei doi au refuzat să detalieze scopul prezenţei lor la eveniment, unde s-au întâlnit cu mulţi dintre bogătaşii planetei şi celebrităţi precum legenda baschetului mondial Magic Johnson.