O companie din Marea Britanie a inventat o sticlă cu o formă unică în lume. Potrivit Gustarte, sticla este de 750 ml, la fel ca una obişnuită, are lungimea de 35 de cm, iar lăţimea de doar 5 cm. Iar forma plată îi permite să fie livrată direct în cutia poştală sau în fanta pentru corespondenţă a uşii de la intrare. De asemenea, materialul este unul special, pentru ca aceasta să nu se spargă.

Ideea companiei Garcon Wines a venit după desele solicitări ale clienților, nemulţumiţi de serviciile tradiţionale de livrare, fiind nevoiți  să aştepte curierul acasă, conform sursei citate.

”Partenerul meu de afaceri m-a abordat acum un an şi jumătate cu o viziune în ceea ce priveşte livrarea de vin. Ne confruntam deja cu probleme legate de acest aspect, având anterior o companie online de vinuri. Am petrecut mult timp discutând cu designeri din toată lumea pentru a găsi soluţia potrivită. Aşa am reuşit să creăm un recipient care să fie util, dar să arate şi bine pe masă”, a declarat co-fondatorul Garcon Wines, Santiago Navarro. (Sursa foto: Gustarte, care citează Hepta)